Karla Bruni spremna za novi album

Glas Srpske
Karla Bruni spremna za novi album

Prva dama Francuske, zanosna Karla Bruni, najavila je snimanje četvrtog albuma, a njegova realizacija biće povjerena producentu Danijelu Lanoi, koji je radio za U2, Boba Dilana i Nila Janga.

Poznata manekenka, uspješna i fatalna žena, čijem šarmu nije odolio ni najmoćniji čovek Francuske, privela je kraju tekstove svojih novih pjesama i planira uskoro da uđe u studio i snimi album.

Realizacija četvrtog albuma Karle Bruni, drugog od kada se udala za francuskog predsjednika Nikolu Sarkozija 2008. godine, biće povjerena njenom dugogodišnjem prijatelju, kanadskom producentu Danijelu Lanoi.

Kako navodi francuski list "Figaro", nekadašnja manekenka namjerava da svoj novi album, koji će izaći na jesen, snimi u Los Anđelesu.

"Ljuelljdž'un m'a dit", prvi album zanosne Italijanke, izdat je krajem 2002. godine. Veliki uspjeh zabilježio je i kod kritičara i kod publike i prva dama Francuske svakako može da bude ponosna na dva miliona primjeraka prodatih u svijetu.

Preostala dva studijska izdanja imala su slabiji uspjeh, ali su 43-godišnjoj umjetnici učvrstili poziciju u svijetu slavnih u Francuskoj, Italiji i još nekoliko evropskih zemalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana