Karla Bruni se hvali provokativnim fotkama

Agencije
Karla Bruni se hvali provokativnim fotkama

Bivša prva dama Francuske Karla Bruni-Sarkozi pohvalila se provokativnim fotografijama na svom "Instagram" profilu i tako u svom prepoznatljivom stilu podigla prašinu.

Lijepa Italijanka ima 48 godina, a cijelog života je bila jedna od onih djevojaka koje "gaze preko mrtvih" da bi došla do onoga što želi. Muzičarka, koja je radila i kao model i ranije se pojavljivala obnažena na fotografijama, a njena prošlost je više nego burna.

U februaru 2008. godine udala se za tadašnjeg predsjednika Francuske Nikolu Sarkozija i tako je postala prva dama. Rođena je u veoma imućnoj porodici i nasljednica je najveće italijanske kompanije za proizvodnju guma, koju je osnovao njen djed Virđinio Bruni Tadseki. Kompanija je prodata "Pireliju", ali je Karla ipak ostala jedan od suvlasnika. U Pariz je došla da studira umjetnost i arhitekturu, ali je napustila školu da bi postala manekenka. Kćerka je italijanske pijanistkinje Marise Borini i industrijalca i kompozitora klasične muzike Alberta Brunija Tedeskija. Međutim, 2008. godine, Brunijeva je za magazin "Veniti Fer" izjavila da je njen biološki otac Brazilac italijanskog porijekla, magnat Mauricio Remert, tada mladi gitarista koji je imao šestogodišnju aferu sa njenom majkom. Radila je kampanje za "Dior", "Živanši", "Ges", "Šanel", "Versaće" Karla Lagerfilda, Džona Galijana... Bila je među 20 najplaćenijih manekenki na svijetu sa zaradom od gotovo osam miliona dolara godišnje. Prije Sarkozija bila je u vezi sa Erikom Kleptonom i Mikom Džegerom. Voljela je žurke i sve ostalo što obično ide uz njih. Slikala se gola, a kada se udala za Sarkozija, pojavila se njena provokativna slika, koja je prodata za 91.000 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana