Karla Bruni i Nikola Sarkozi čekaju blizance

Glas Srpske
Karla Bruni i Nikola Sarkozi čekaju blizance

Francuski časopis "Voici" objavio je da će francuski predsjednik Nikola Sarkozi i njegova supruga, bivši supermodel Karla Bruni, dobiti blizance te da će prinove na svijet stići u oktobru.

Službene potvrde o trudnoći francuske prve dame zasad nema, a ona je u intervjuu koji je dala u ponedjeljak za "Le Parisien", na pitanje o tome da li čeka bebu, rekla:

- Ostajem zatvorenih usta na tu temu kako bih zaštitila nešto.

Četrdesettrogodišnja Karla Bruni već ima desetogodišnjeg sina Orelijena, rođenog iz veze sa pariskim filozofom Rafelom Entovenom.

Jedanaest godina stariji Sarkozi iz prvog braka sa Mari-Dominik Kulioli ima sinove Pjera (26) i Žana (25), a iz drugog braka sa Sesilijom Sigan-Albeni četrnaestogodišnjeg Luja.

Karla Bruni, kojom se Sarkozi, poslije kraće romanse, oženio 2008, ranije je izjavljivala da jedva čeka da predsjedniku Francuske rodi dijete.

- Ako budem i dalje dovoljno mlada, svakako ću zatrudnjeti. To bi bilo pravo ostvarenje sna - rekla je Brunijeva.

Francuski mediji su ranije pisali da prva dama Francuske očajnički želi da postane majka u 43. godini.

- Bivša manekenka i predsjednik Sarkozi se nadaju bebi u 2012. godini, odmah poslije predsjedničkih izbora, a u slučaju da prirodno začeće ne bude po planu, par bi mogao da razmotri i mogućnost usvajanja - pisali su ranije francuski mediji.

Prve glasine su počele poslije Karline ispovijesti jednom indijskom svešteniku "da se moli ne bi li postala majka".

U martu prošle godine Karla je priznala čuvenom ženskom magazinu "Figaro" da bi bez problema usvojila dijete, ukoliko ga ne bi mogla dobiti prirodnim putem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana