Karijera Meg Rajan propala zbog plastike

Agencije
Karijera Meg Rajan propala zbog plastike

Američka glumica Meg Rajan imala je zavidnu karijeru sredinom i krajem devedesetih godina, a stekla je popularnost u romantičnim komedijama "Francuski poljubac", "Kejt i Leopold", "Stigla vam je pošta".

Osim fanova širom svijeta koji nisu mogli da odole njenom osmijehu, kao i velikom talentu, reditelji i scenaristi su je obožavali, te su joj nudili brojne uloge.

Međutim, nakon 2001. godine Meg je počela da se suočava s neuspjehom na audicijama, a razlog nije bila njena loša gluma, već neprepoznatljivo lice.

- Previše je uradila. To je bio šok za ljude i ona više ne izgleda kao Meg Rajan u koju smo se zaljubili - objasnio je Džejms Mangold, reditelj filma "Kejt i Leopold".

Simpatična glumica doživjela je pravi krah u karijeri jer više niko nije želio da je angažuje zbog korekcija koje je radila na licu.

- Nisu samo usne u pitanju. Nos je drugačiji, jagodice, botoks je više nego očigledan. Ljudi ne shvataju da postoji zavisnost od plastične hirurgije. Ona nije jedini primjer. Obično je to pokušaj da se riješi neka vrsta ličnog nezadovoljstva - bio je izričit Mark Roberi, plastični hirurg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana