Karleuša slučajno srela bivšeg svekra, evo šta je on rekao o susretu

GS
Foto: TV Prva

Pop diva Jelena Karleuša danas je, poslije mnogo godina, srela bivšeg svekra Bogoljuba Karića.

Dok je davala intervju za crnogorsku TV Prva, Karić je naišao, te je došlo do slučajnog susreta.

Tom prilikom srdačno su se pozdravili i ispričali, a ovo je bio njihov prvi susret nakon Jeleninog razvoda od Bojana Karića.

Telegraf je kontaktirao Bogoljuba Karića nakon susreta, koji je za Jelenu imao samo najlepše riječi. Otkrio je i šta se desilo iza kamera.

- Naš susret je bio slučajan, posle ručka sa mojim poznanicima. Kad sam krenuo iz restorana video sam da Jelena ima intervju. Zastao sam i poslao joj poljubac, što ona nije odmah registrovala, ali je baš u to vreme u intervjuu govorila o Karićima. Novinarka je to primetila i zamolila me da priđem i svakako da smo se izljubili s Jelenom. Meni je bilo zaista drago. Sa puno osećanja i ljubavi, kao sa nekim najmilijim - rekao je Karić i dodao...

- Dugo se nismo videli jer sam vrlo malo u Srbiji i šta reći, kako je to? Svakome je lepo kad se sretne s Jelenom. Imali smo blizak odnos, bila je naša snajka i to je jedno prijatno uzbuđenje kod svakog čoveka, kad se neko tako blizak pojavi. Obostrano je. Bilo mi je zaista drago da smo mogli da se sretnemo tako i izgrlimo i izljubimo, a o Jeleni ne treba mnogo reći. To je apsolutno žena koja je naša zvezda i žena koja zrači svojim ogromnim radom, energijom i, što kažu, to su osobe koje imaju božiji dar - istakao je Bogoljub, pa još naveo:

- Hvala Bogu u našoj Srbiji kreativnoj, ima mnogo ljudi takvih, uključujući i našu zvezdu Novaka i našeg Teslu i sve te ljude u svim oblastima koji prave čuda, ali kako ja to kažem, jednostavno, da narod razume - da je Džajić rođen negde drugde, bio bi deset puta Pele ili Ronaldo. Tako da, mi smo rođeni u Srbiji koju volimo, živimo u Srbiji i bez obzira koliko god da smo talentovani za mnogo šta, ostaćemo u svojim regionalnim okvirima, a da smo negde drugde, kao što je to zapad Evrope ili Amerika, svako bi od nas zasijao kao Zvezda Danica - rekao je Bogoljub Karić.

Na kraju, susret je sumirao u jednoj rečenici:

- Sve je to proteklo prelepo i predivno - priznao je Bogoljub Karić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana