Kara Delevinj progovorila o depresiji

Agencije
Kara Delevinj progovorila o depresiji

Kara Delevinj, jedna od najtraženijih i najuspješnijih manekenki današnjice, kao tinejdžerka je bila u velikoj depresiji, o čemu je konačno progovorila u javnosti.

Ona je ispričala da je sa 18 godina prestala da pije antidepresive. Terapija joj je propisana, jer je kao šesnaestogodišnjakinja razmišljala o samoubistvu. Uzimanje antidepresiva pogoršalo je njeno stanje, pa je prestala da ih pije kako bi ponovo mogla da "osjeća stvari".

Iako se i danas ponekad osjeća depresivnom, kaže da za lijekovima više ne poseže, jer pokušava da sama sa sobom riješi svoja osjećanja. Konstantan pritisak da mora biti najbolja doveo je do nervnog sloma. 

- Bila sam suicidna. Nisam mogla ništa da podnesem. Zbog toga sam mrzila sebe i željela sam da umrem - rekla je popularna manekenka.

Kara je danas uspješna mlada žena koja se svjesno bori sa problemima i preprekama u životu i uspješno ih prevazilazi.

Ova ljepotica upečatljivih obrva je radila za kuće kao što su "DKNX" i "Šanel", a oprobala se i u svijetu filma. Zanimljivo je da su je prošle godine nakratko zaobilazili modni dizajneri uz primjedbu da ima višak kilograma. Ubrzo je pokazala da upornost, trening i regulisanje ishrane mogu ponovo da je vrate na prvo mjesto u svijetu modelinga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana