Kara Delevinj i Hari Stajls u vezi?

Agencije
Kara Delevinj i Hari Stajls u vezi?

Manekenka i pjevač grupe One Direction snimljeni su na londonskom West Endu tokom izvođenja mjuzikla "The Books Of Mormon", gdje su, prema navodima stranih medija tokom cijele večeri razmenjivali nježnosti.

Pjevač benda One Direction i manekenka, koji su navodno već mjesecima u tajnoj vezi, snimljeni su prošle nedjelje na londonskom West Endy tokom izvođenja muzikla The Book of Mormon. Fotografija para snimljenih s leđa osvanula je na Tviteru, a prema pisanju magazina "Look", nakon što su se svjetla ugasila, par je tokom cijele večeri razmijenjivao nežnosti.

Glasine o vezi dvadesetjednogodišnje Kare Delevinj i dvije godine mlađeg Harija Stajlsa kruže još od septembra 2012. godine.

"Hemija između njih je sjajna. Otkako su se upoznali stvari između njih su poprilično ležerne i privatne. Hariju se Kara jako sviđa još otkako ju je upoznao prije tri godine. Viđali bi se kada bi bili u istom gradu, ali nikada si nisu dali šansu za pravu vezu", otkrio je izvor.

Hari je 2012. godine pružio Kari podršku sjedeći u prvom redu modne revije Burberry koju je nosila. No, ubrzo nakon toga započeo je vezu sa Tejlor Svift koja je, ipak, bila kratkog vijeka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana