Kao od majke rođena zbog reklamnih kampanja

Agencije
Kao od majke rođena zbog reklamnih kampanja

Natali Portman potpuno se obnažila za kampanju kojom se promoviše posljednja linija karmina kuće "Dior", te se tako pridružila drugim koleginicama koje su se skidale u reklamama za razne proizvode. Budući da ima imidž stidljive djevojke, Natali je ovim potezom iznenadila mnoge.

U želji da promovišu proizvode na što atraktivniji način, mnogi brendovi posežu za provokacijom, a formula koja uvijek pali je obnažiti neku poznatu ličnost. Natali Portman je i do sada reklamirala "Dior", ali je ovo prvi put da se za potrebe njihove kampanje obnažila. Kampanja je privukla veliku pažnju javnosti. Pored Natali, isto su učinile i mnoge druge njene koleginice.

DžENIFER ANISTON
Zvijezda serije "Prijatelji" skinula se kako bi promovisala ni manje ni više do vodu. U pitanju je takozvana pametna voda, koja je destilovana i obogaćena elektrolitima, a navodno pomaže u mršavljenju, održavanju dobre forme i pospješuje zdrav i lep ten. Honorar Dženifer Aniston je ostao tajna, iako su mediji uporno pokušali da otkriju koliki je. 

DžENUARI DžONS
Glumica koja se proslavila kao Beti u "Ljudima sa Menhetna" imala je prošle godine veoma zapaženu kampanju za torbe modne kuće "Versače". Dženuari je ovaj modni dodatak reklamirala bez ijedne krpice na sebi, a torbe je nosila na golo tijelo. Nju je za kampanju izabrala Donatela Versaće, koja ne krije afinitet prema plavim ženama.   

HELENA KRISTISEN
Nekadašnji supermodel, a sada uspješan modni fotograf Helena Kristensen poprilično je prodrmala ljubitelje sportske opreme kada se sasvim naga slikala za "Ribok". Zanimljivo je da je Helena reklamirala patike ovog brenda, te je to ujedno bio i jedini komad garderobe koji je na slikama imala na sebi. Osim patika, pokazala je da i u 43. ima savršenu liniju.

PARIS HILTON
Kako bi što bolje izreklamirala svoju liniju penušavih vina "rič proseko" Paris Hilton je skinula sve sa sebe. Starleta i bogata nasljednica slikala se tako što joj je čitavo tijelo bilo obojeno zlatnom bojom. Iako je kampanja bila veoma provokativna, biznis sa prodajom pjenušavih vina je ubrzo propao, a Paris se okrenula novim poduhvatima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana