Kao beskućnik: Fotografije slavnog glumca obišle svijet

GS
Kao beskućnik: Fotografije slavnog glumca obišle svijet

Jedan od najpoželjnijih holivudskih faca Kijanu Rivs pre par godina našao se u žiži svetske pažnje kada je otkriveno da je u vezi sa umjetnicom Aleksandrom Grant. Javnost je bila podijeljena - dok su jedni tvrdili da je Aleksandra, koja je od glumca mlađa osam godina, "suviše ružna i matora" za njega, drugi su hvalili zvijezdu "Matriksa" što je našao "normalnu ženu", a ne "neku mladu i napumpanu" kao većina njihovih kolega.

Kijanu je prvo skrivao ovu vezu, a onda je par počeo da se pojavljuje na svim svetskim događajima često držeći se za ruke, a jednom su otišli i korak dalje pred brojin medijskim ekipama. Sada su nove fotke na kojima slavni glumac sedi sam nasred ulice kao beskućnik obišle svet.

Strani mediji objavili su fotografije čoveka koji sedi ispred kluba Sent Rok na Hermosa Biču, u Kaliforniji, a malo ko je u prvi mah primetio da na fotografijama nije beskućnik, već poznati glumac Kijanu Rivs.
Sa kapom na glavi i u odeći koja ni na koji način nije odavala utisak da je u pitanju svetski poznati glumac, sa milionima na računu, sedeo je na podu i pušio cigaretu, a njegova seda brada i duga kosa su samo doprineli neurednom izgledu. Rivs se odmarao ispred kluba uoči koncerta sa svojom grupom Dogstar, sa kojom je trenutno na turneji.

Poznat kao jedan od najvećih humanista i pozitivaca u Holivudu, Kijanu Rivs ne prestaje da iznenađuje fanove svojim sjajnim potezima i stavovima. Mnogi kažu da se nikada nije uklapao u stereotipe Holivuda, kao i da je najprizemniji čovek među slavnim facama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana