Kanje zabranio Kim da ide pod nož

Agencije
Kanje zabranio Kim da ide pod nož

Atraktivna starleta Kim Kardašijen željela je odmah poslije porođaja da svoju liniju dovede do savršenstva, pa je htjela da ide na liposukciju. Slavna ljepotica nije mogla dočekati da se riješi stomaka i kilograma koje je dobila u trudnoći, ali kada je za njene planove saznao Kanje Vest potpuno je pobjesnio.

On  uopšte nije bio oduševljen idejom majke svog djeteta da tijelo podvrgne plastičnim operacijama. Njegovom protivljenju uveliko doprinosi i činjenica da je njegova majka Donda preminula u 58. godini zbog komplikacija tokom liposukcije stomaka i smanjenja grudi.

Zbog toga je Kanje rekao Kim da joj na prvom mjestu moraju biti dijete i njen život.

- Vrlo emotivno je primio Kiminu ideju o liposukciji stomaka. Još nije prebolio smrt majke. Zbog te tragedije zaštitnički je nastrojen prema svima koje voli - ispričao je neimenovani izvor.

Poslije toga starleta je razmotrila situaciju u kojoj se Kanje nalazi i odustala je od liposukcije. Mršavljenju se posvetila uz pomoć napornog vježbanja i zdrave ishrane. Još uvijek  radi na svojoj liniji jer smatra da nije dovoljno smršala. Izjavila je da će u javnost izlaziti samo ako stvarno mora, što je Kanjeu smiješno jer se njemu Kim sviđa bez obzira na višak kilograma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana