Kamila otkrila da je Kejt neplodna

Glas Srpske
Kamila otkrila da je Kejt neplodna

Kraljevska bi porodica mogla biti zakinuta za potomke jer je, ako je vjerovati pisanju jednog američkog tabloida, novopečena princeza Kejt Midlton neplodna.

Prema pisanju tabloida, supruga princa Čarlsa, Kamila Parker-Bouls, svojim je prijateljima "izlajala" da Kejt Midlton ne može imati djecu.

- Zdravstvene komplikacije koje je Kejt imala u adolescentnom dobu mogle bi imati uticaj na njenu mogućnost da zatrudni - prepričao je Kamiline riječi njen blizak prijatelj.

I 28-godišnji Vilijam, kao i njegov otac Čarls, rođeni su ubrzo nakon što su se njihovi roditelji vjenčali, pa je novopečeni kraljevski par pod velikim pritiskom da ubrzo proširi porodicu.

- Ako Kejt ne zatrudni u roku od devet mjeseci, prkosiće dvjesta godina dugoj britanskoj tradiciji - kazao je biograf kraljevske porodice.

Kako su obožavaoci kraljevske porodice u iščekivanju vijesti o Kejtinoj trudnoći, glasine o princezinoj neplodnosti dobijaće na snazi što više Vilijam i ona odluče da pričekaju sa prinovama.

Ova je vijest i te kako iznenađujuća, ali dok sve još uvijek leži na rekla-kazala, postavlja se pitanje radi li se ovdje o namjernom širenju dezinformacija.

Vijest je prvobitno objavljena u tabloidu koji odavno glasi kao publikacija koja ne provjerava tačnost dobijenih informacija.

Teško je ne povjerovati u tako bombastične naslove, pogotovo kada se kao ključna stavka ističe 'lajavost' Kamile Parker-Buls, no čini se kako američki tabloidi namjerno pokušavaju da stvore 'kraljevsku dramu', jer vijest o njihovim 'problemima' dolazi niti tri sedmice po njihovom vjenčanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana