Kamila opet u centru pažnje zbog svojih urnebesnih grimasa

G.S.
Kamila opet u centru pažnje zbog svojih urnebesnih grimasa

Britanska kraljica Kamila pojavila se juče u kraljevskoj loži na Vimbldonu, to je njeno prvo pojavljivanja na čuvenom teniskom turniru u Londonu otkako je proglašena za kraljicu, šestog maja u Vestminsterskoj opatiji u britanskoj prestonici. Bilo je ovo njenih pet minuta. A za mnoge i očekivano, pojavila se sa svojom mlađom sestrom Anabel Eliot. Na tribinama je veliki broj poznatih ličnosti.

Prethodnih godina u centru pažnje na Vimbldonu- ne računajući takmičare, bila je princeza od Velsa čiji se dolazak očekuje narednih dana, na završnicu turnira, a danas je u prvom planu Kamila koja je vidno popravila način odjevanja otkako je ponela krunu. Stilisti znaju svoj posao, a haljina A kroja u kojoj se danas pojavila znatno je bolje izdanje u odnosu na njene brojne modne promašaje iz prošlosti.

Kamila se pratila u stopu malo se smijala, čini se na tren i dosađivala, a zabilježena je i njena upadljiva grimasa. Njen suprug Čarls poznat je po neobičnim izrazima lica u javnosti, a ona ga je danas i nadmašila. I Kamila izgleda želi da se pridruži trendu "što ležernijih članova dvora" koje Kejt Mildton - vjerovatno pod uticajem kritika Megan Markl o uštogljenosti kraljevske porodice, promoviše sve izraženije.

Tik pored nje bila je njena sestra Sonja Anabel Eliot koja je dizajnerka enterijera koja se bavi i antikvitetima. Njne sin je britanski političar Sir Ben Eliot koji je bio kopredsjednik Konzervativne stranke. Razvela se ove godine od supruga Sajmona Eliota sa kojim je bila u braku od 1972. godine i sa kojim ima i ćerke Kejti i Alis. Anabel i Kamila imaju brata Marka Šanda. A Anabel se često pojavljuje na službenim događajima dvora, nalazi se čak i na prvim portretima Čarlsa III i Kamile, objavljenim nakon krunisanja, prenosi Kurir.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana