Kamila Kabeljo se izvinila zbog rasizma

Agencije
Kamila Kabeljo se izvinila zbog rasizma

Mlada pjevačica Kamila Kabeljo izvinila se zbog rasističkog načina ponašanja kakav je, kako kaže, imala dok je bila mlađa, prenosi Bi-Bi-Si.

Ona je na “Tviteru” napisala da je u prošlosti koristila rasistički jezik, čega se duboko stidi i zbog toga će žaliti zauvijek.

Pjevačica hita “Havana” rekla je i to da nikada nikome nije namjerno naudila, niti će nauditi i žali što je u prošlosti imala loše postupke.

- Bila sam neobrazovana neznalica i jednom kada sam postala svjesna istorije i težine, te pravog značenja ovog groznog jezika, osjetila sam duboki stid. Izvinila sam se i izvinjavam se i sada - dodala je ona.

Snimci s njenog mobilnog telefona, koji su ove sedmice počeli da kruže na “Tviteru”, pokazuju pjevačicu kako koristi slovo “N” na svom starom “tamblr” računu, što upućuje na termin “Niger”, pogrdni naziv za tamnopute stanovnike SAD, prenosi portal “klix.ba”.

Iako mediji do sada nisu uspjeli da dobiju uvid u “tamblr” postove Kamile Kabeljo s nekadašnjeg računa, ona je navodno dijelila rasističke šale između 2012. i 2013. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana