Kakve frizure “tamo dole” nose slavne ljepotice?

Agencije
Kakve frizure “tamo dole” nose slavne ljepotice?

Brazilska ili djelimična depilacija, izbjeljivanje dlačica ili ukrašavanje vajazlingom i pirsingom samo su neki od brojnih načina ukrašavanja intimne zone.

Međutim, kako je nedavno istraživanje pokazalo, muškarce ipak najviše “pale” prirodne frizure. Evo šta nose slavne holivudske face.

DžENIFER ANISTON

Brazilska depilacija je popularna među ženama, a premda su se u posljednje vrijeme pojavila razna upozorenja da baš i nije tako bezopasna, veliki broj žena još je smatra najpraktičnijom i najurednijom. Upravo “brazilku” nosi Dženifer Aniston.

- Dženifer je bukvalno opsjednuta tom frizurom “tamo dole”. Jednom je čak zvala salon, zakazala je termin, a ništa nije preostalo za depilaciju. Skoro da je ostala bez kože- otkrila je jednom prilikom Daun Daluis, vlasnica salona za uljepšavanje u Los Anđelesu.

KEJT VINSLET

Glumica Kejt Vinslet preferira depilaciju prilikom koje se na sredini intimnog područja ostavlja crtica. Upravo je ta Kejtina intimna frizura predstavljala problem prilikom snimanja filma “The Reader” za koji je trebalo da ostavi nedepiliranu intimnu zonu.

- Moram da uzgajam dlačice. Ali, zbog višegodišnje depilacije te dlačice nikada ne narastu tako guste kao prije. Za potrebe snimanja filma čak su mi napravili i periku za intimnu zonu- svojevremeno je Kejt rekla za Alur magazin. 

SIENA MILER

Lijepa Siena obožava brazilsku depilaciju, ali je ta njena intimna frizura predstavljala problem za vrijeme snimanja filma “Hippie Hippie Shake” čija se radnja odvija u 60-im godinama prošlog vijeka.

- Sienina intimna zona naknadno je digitalno obrađena, dajući joj izgled žbuna - otkrio je svojevremeno izvor za Female First. 

DžENIFER LAV HJUIT

Glumica je gostujući u emisiji “Lopez Tonight” otkrila je kako intimnu zonu ukrašava ne samo frizuricama već i sve popularnijim vajazlingom. Naime, osim brazilske depilacije, Dženifer voli da se ukrasi i Svarovski kristalima dajući svojoj intimnoj zoni poseban izgled.

GVINET PALTROU

Nedavno je Gvinet Paltrou privukla sve poglede na sebe kada se na crvenom tepihu pojavila odjevena u haljini dizajnerskog potpisa Antonia Beradija, a providni materijal otkrio je značajni dio glumičinih draži. Međutim, kako je haljina više skrivala nego pokrivala, a Gvinet je u posljednjem trenutku uzela brijač. Kako je sama glumica priznala u televizijskom šou Elen Degeneres, inače '“tamo dole” njeguje frizuru 70-ih, ali zbog dizajnerske haljine morala je frizuru malo da skrati.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana