Kako najljepše žene svijeta stvarno izgledaju na plaži

GS
Kako najljepše žene svijeta stvarno izgledaju na plaži

Odavno smo shvatili da je imidž poznatih jedno, a to kako izgledaju u svakodnevnom životu sasvim drugo.

Sezona godišnjih odmora nije tema broj jedan samo u ovom dijelu svijeta. Poznati se ovih dana opuštaju, sunčaju i kupaju uglavnom na čuvenim evropskim ljetnjim destinacijama poput Mikonosa, Ibice, Sardinije.

Tu ih baš briga da li ih vrebaju paparaci, a gomila fotografija na koje ovih dana naletite pokazaće vam da i najljepše žene svijeta izgledaju kao sav normalan svijet kad ne rade. Koliko god da vas nerviraju nerealna očekivanja u koja spada i sam izraz „tijelo za plažu” (kao da imamo i ono drugo za šalter, treće za prodavnicu, četvrto za neki glamurozni izlazak) trebalo bi da osvijestite da i najljepše žene svijeta koje su dobar dio života posvetile svom izgledu i on im je imperativ, na plaži izgledaju kao „obični“ ljudi – srećno i rasterećeno. piše ZadovoljnaRS.

Natali Portman na primjer voli da surfuje i igra se s klincima na plaži, nikad ne miruje, uvijek je u pokretu i baš kao i vama – kad joj izgore ramena pokrije ih debelim slojem kreme sa zaštitnim faktorom i ide dalje.

 

Fotke Ume Turman nisu sa odmora, ona je na plaži snimala reklamu. Čim je završila šta je morala, pozdravila se se ekipom, otrčala u prikolicu za presvlačenje i navukla udoban kupaći u kom je uskočila u okean.

 

I nekadašnji supermodel Sindi Kraford voli aktivan odmor, a sup daska joj je omiljena zabava.

Iskra Lorens je sa drugaricama pravila mini žurku na plaži i sudeći po fotografijama – odlično se provela.

Kortni Kardašijan sa velikim trudničkim stomakom svaki dan odlazi na plažu, bavi se opuštajućim aktivnostima i jede zdrave obroke. Beba, koja će biti prvo dijete Kortni i Trevisa Barkera, uskoro stiže na svijet. Kortni već ima troje djece sa bivšim partnerom Skotom Dizikom, a Barker sa bivšom suprugom takođe ima troje djece.

Kejt Mos se opušta sa kćerkom i na plaži obično zasmijavaju jedna drugu, a voli i da roni, pa sa sobom uvijek vuče peraja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana