Kako je vječiti neženja promjenio stav u vezi sa brakom i djecom?

Agencije
Kako je vječiti neženja promjenio stav u vezi sa brakom i djecom?

On je imao titulu najvećeg holivudskog zavodnika, a sada je postao super tata koji uživa u svojoj velikoj porodici.

Cio svijet su preplavile vijesti kako su Džordž Kluni i njegova njegova supruga, britanska advokatica Amal, postali roditelji blizanaca- djevojčice Ele i dječaka Aleksandra.

"Ela, Aleksandar i Amal su zdravo, srećno i dobro. Džordž je pod sedativima i trebalo bi da se oporavi za nekoliko dana", glasilo je simpatično obaviještenje koje je objavio glumčev predstavnik za medije.

Vijest o porođaju je obradovala cio svijet, a prijatelji i fanovi poznatog glumca Džordža Klunija su mu putem društvenih mreža čestitali na očinstvu.

Neki su još uvijek šokirani viješću da je holivudski zavodnik postao otac, a imajući u vidu njegove ljubavne izlete i flertove zbog kojih su ludjele svjetske ljepotice, to nas uopšte ne čudi.

Podsjetićemo vas da je poslije razvoda od Talije Balzam, prije više od 20 godina, Džorž više nije želio da ponovo uplovljava u bračne vode, a djeca mu apsolutno nisu bila u planu.

Tek od trenutka kada je u njegov život, prije četiri godine, uplovila pravnica i aktivistkinja, Amal Alamudin, svijet je mogao da gleda kako glumac mijenja svoj stav u vezi sa brakom i djecom.

Lijepa Amal je nakon duge veze svojom pameću, lijepotom i elegancijom očarala Džordža, te nakon duže veze uspjela vječitog neženju ponovo da odvede do oltara.

Oni su uživali u svim čarima braka, a ubrzo su shvatili da je vrijeme za proširenje porodice, te su nakon dugog nagađanja u medijima, u februaru mjesecu objavili da čekaju blizance.

Ipak, jedan od najljepših parova u Holivudu, nije želio da okrije pol prinova, sve dok njihova prijateljica Sindi Kraford nije postavila fotografiju benkica – jedne u roze, a druge u plavoj boji.

Kako je poznato, četvoročlana porodica će živjeti u Soningu u Engleskoj gdje su Amal i Džordž 2014. godine kupili imanje i kuću iz 17. vijeka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana