Kako je Nataša Bekvalac proslavila 44. rođendan

GS
Kako je Nataša Bekvalac proslavila 44. rođendan

Pjevačica Nataša Bekvalac slavi 44. rođendan, a posebno iznenađenje koje su joj priredili najbliži podijelila je i sa svojim pratiocima.

Nataša Bekvalac slavi 44. rođendan, ovog puta na Ibici sa odabranim društvom. Pjevačica je sa sobom povela svoju sestru Kristinu, njenu kćerku Petru i svoju stariju kćerku Hanu.

Još ranije je objavila zajedničku fotografiju prije odlaska, na kojoj su njih četiri, a sada se pohvalila i posebnim iznenađenjem koje su joj priredile na dan rođendana.

Porodica joj je ulepšala rođendansko jutro na najbolji mogući način – šampanjac, baloni i pokloni u hotelskoj sobi su je sačekali, a Nataša je brzo sve podijelila sa svojim pratiocima.

Uprkos godinama, Nataša izgleda predivno i gotovo svakodnevno oduševljava ljude na društvenim mrežama, kako svojom zanosnom figurom, tako i pažljivo odabranim modnim izdanjima.

"Hvala na svim predivnim željama, čestitkama, hvala na ljubavi koju svaki dan osjećam. Ipak, život jeste najvrijedniji dar i zato sam odlučila da svaki dan provedem u radosti, zahvalnosti i nasmijana kraj svoje djece, porodice, predivnih prijatelja i ljudi koje obožavam", napisala je ona u opisu objave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana