Kako izgledaju anđeli bez Fotošopa? FOTO

RTS
Kako izgledaju anđeli bez Fotošopa? FOTO

Neobrađene fotografije „Viktorijinog anđela" Daucen Krus koje su slučajno procurile dale su priliku svima da vide koliku ulogu Fotošop ima u njenom besprijekornom izgledu. Lijepa Holanđanka zaista ima sjajnu figuru, ali i njoj je potrebno malo „peglanja" nabora i bokova, kao i dotjerivanje tena.

Nedavno je poznati proizvođač veša „Viktorijas sikrit" greškom objavio neobrađene fotografije na kojima je jedan od njihovih „anđela" Daucen Krus.

Sada je javnost u okviru reklamne kampanje za ovaj brend dobila na uvid i „finalni proizvod" odnosno fotografije „dotjrane" u Fotošopu.

Zanimljivo je upoređivati „prirodne" i „fotošopirane" fotografije. Iako je generalni zaključak da je Daucen zaista zgodna i da njeno tijelo nema mana, urednici fotografija su, ipak, smatrali da neke stvari treba popraviti.

Tako je stručnjak za Fotošop ispeglao naboranu kožu koja se stvarala oko pojasa kada Daucen zauzme pozu, dok je predeo pazuha osmi izravnavanja podvrgnut i posvjetljivanju.

Kako su fotografije snimane pod jakim svjetlom, što prirodnim, što onim sa reflektora, na skoro svakoj neobrađenoj fotografiji ova lijepa Holanđanka se mršti, pa je i ta „nesavršenost" morala biti otklonjena.

Na nekim slikama „anđelu" su malo „stesani" i bokovi, promijenjena boja kupaćeg kostima koji nosi, ali i uklonjene bretele sa gornjeg dijela bikinija.

Na snimcima su rađene i uobičajene modifikacije koje se tiču posvjetljivanja i povećanja kontrasta kako bi fotografija izgledala što „življe".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana