Kako izgleda jedan dan Viktorije Bekam?

Agencije
Kako izgleda jedan dan Viktorije Bekam?

Puno radno vrijeme, a u međuvremenu tri vožnje do škole i pomaganje u domaćim zadacima predstavljaju svakodnevnicu za Viktoriju Bekam...

U intimnom dnevniku za američko izdanje magazina „Harpers Bazar" u kome je opisala kako izgleda njen dan iz minuta u minut, bivša Spajsica, majka četvoro djece i modna dizajnerka otkriva da je njen svakodnevni život zaista daleko od glamuroznog.

Nakon umivanja, tuširanja i njege tijela u 6 i 15, Viktorija obavezno popije čaj od nane prije duplog espresa. Usput provjerava mejlove (koji su stigli iz Amerike tokom noći), a za sve to ima samo pola sata na raspolaganju prije nego što probudi djecu u sedam.

Dok im priprema doručak, usput grickajući hranu i uzima voće. U 7 i 50 sa djecom izlazi iz kuće, a pošto idu u tri različite škole, Dejvid i ona se podjele. Nakon toga sve se svodi na posao.

"Moj studio se nalazi u londonskom naselju Batersiju. U ateljeu radi oko 80 ljudi, uključujući i šnajderke, komercijaliste. Volim da budem upletena u svaki aspekt proizvodnje i plasmana garederobe", navodi Viktorija u svom dnevniku.

Uvijek nosi dvije torbe - jednu „žensku" i drugu veću u koju staju Mekbuk Pro, ajped, ajped mini i ajfon.

U vrijeme ručka, oko 13 časova obično jede suši (ili neki drugi zdravi obrok) na poslu sa kolegama – "Jedem i radim u isto vrijeme. Volim zelene sokove, ali ako mi nisu pri ruci pijem dosta gazirane vode i čaja od nane"

U 16 časova izlazi iz kancelarije i odlazi po djecu u njihove škole, sprema im ručak kod kuće a potom ih ponovo vozi na vanškolske aktivnosti, dok se sve vrijeme brine o malenoj Harper. Često pomaže djeci i oko domaćih zadataka, a uveče još jednom provjerava mejlove, budući da se u to vrijeme "Amerika budi".

Ipak, i najzaposlenija žena na svijetu mora da nađe vrijeme za svog supruga.

"Dejvid i ja volimo da odemo negdje na večeru, bilo sami bilo sa djecom. Najviše volimo italijansku i francusku kuhinju. Ne pijem mnogo alkohola, jer sam noću često budna zbog bebe"

Kada djeca legnu da spavaju oko 21 i 30, vrijeme provodi sa Dejvidom. Na spavanje odlazi između 12 i 1 čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana