Kako danas izgleda mali mrgud koji je osvojio svijet VIDEO

Agencije
Kako danas izgleda mali mrgud koji je osvojio svijet VIDEO

Grejs van Katsem u aprilu 2011. je imala samo tri godine, a postala je svjetska senzacija kad su svi mediji objavili njene fotografije sa kraljevskog vjenčanja. Osim prelijepe Kejt i njenog izabranika, kao i zadnjice Pipe Midlton, ova djevojčica je takođe uspjela da dospije u centar znatiželje javnosti širom svijeta.

Dok je javnost željno iščekivala prvi poljubac Vilijama i Kejt na balkonu Bakingemske palate, malena Grejs, vidno iritirana gromoglasnim aplauzom gomile, namrgođeno je pokrila uši i osvojila simpatije javnosti širom svijeta. Ona je imala značajnu ulogu, bila je djeveruša, ali nije bila previše očarana raskošnim vjenčanjem koje je cio svijet tako pomno pratio.

Ona danas ima devet godina, a njena majka Rouz Astor na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije svoje preslatke porodice. Grejs, koju je krstio upravo princ Vilijam, ima i dva mlađa brata - Rejfa i Čarlija, a mnogi je, zbog njenog izražajnog lica, u budućnosti vide kao uspješnu glumicu. Ali ni danas je ne krasi baš širok osmijeh i po tome je prepoznatljiva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana