Kako Bred Pit obara rekorde u izazovu: Ko može najduže bez tuširanja

GS
Foto: YT

Glumac Džejson Pristli (54) je u nedavnom intervjuu govorio o svom nekadašnjem cimeru Bredu Pitu (60) i navikama koje su dijelili dok su živjeli u dvosobnom stanu, u vrijeme kada su tek počinjali da grade karijeru.

Glumac poznat po ulozi Brendona Volša iz serije Beverli Hils, 90210 priznao je da su on i Bred Pit, dok su stanovali zajedno, imali običaj da izazivaju jedni druge u tome ko može da izdrži najduže bez tuširanja.

Pristli je u emisiji Uživo sa Keli i Markom priznao da je pobjednik u bizarnom nadmetanju upravo bio Bred, koji je uvijek mogao „najduže da izdrži bez tuša“.

„Bred, uvijek je pobjeđivao Bred. Mislim da to više ne radi, ali tada je mogao da dozvoli sebi da se dugo ne tušira“, ispričao je Pristli.

Džejson je takođe iznio detalje o tome kako su on, Bred i treći cimer živjeli. „Živeli smo u dvosobnom stanu u zaista užasnom dijelu Los Anđelesa. U frižideru smo držali jedino pivo...“

Ovo nije prvi put da je Džejson javno govorio o svojoj prethodnoj životnoj situaciji sa Bredom. U svojim memoarima iz 2014. prisjeća se kako je jednog dana ušao u svoj stan i pronašao „visokog mršavog momka“ kako spava u njegovom krevetu, prenosi Rts.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana