Kajli Minog zavela britanskog princa

Agencije
Kajli Minog zavela britanskog princa

Vijesti o novom momku pjevačice Kajli Minog šokirale su njene fanove. Kako tvrdi jedan australijski magazin, slavna pjevačica se već nekoliko sedmica u tajnosti viđa sa britanskim princem Endruom. Njih dvoje navodno su se zbližili nakon što je ona u februaru okončala vezu sa glumcem Džošuom Sasom, za kojeg je bila vjerena.

- Trenutno su nerazdvojni. Endru je zaljubljen do ušiju - rekao je za magazin "New Idea" izvor iz palate.

Isti izvor tvrdi da su njih dvoje počeli da se viđaju nakon što je Endru (57) kontaktirao sa Kajli (48) da joj pruži podršku, pošto je ona okončala vezu sa 29-godišnjim Sasom. Ove vijesti obradovale su kraljevsku porodicu.

- Kajli je neko koga bi kraljica Elizabeta primila u porodicu otvorenih ruku. Svi se nadaju da će veza potrajati - dodaje izvor.

Kajli je u februaru Džošuu istjerala iz njihovog zajedničkog doma, nakon što je otkriveno da ju je on varao sa koleginicom, španskom glumicom Martom Milans (34). To je bila još jedna u nizu propalih veza australijske pjevačice, koja se zabavljala sa Džejsonom Donovanom, Majklom Hačinsom, Oliverom Martinezom, Lenijem Kravicom i Andresom Velenkosom.

Sa druge strane, vojvoda od Jorka bio je oženjen Sarom Ferguson od 1986. do 1996. i sa njom ima dvije kćerke, princezu Beatris (28) i princezu Eugeniju (27). Nakon razvoda povezivali su ga sa mnogim poznatim damama, među kojima su poslovne žene i manekenke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana