Kajli Džener predstavila novog momka

Agencije
Kajli Džener predstavila novog momka

Rijaliti zvijezda Kajli Džener je vezu koju je nedavno započela sa Trevisom Skotom sada podigla na viši nivo, pa je cijelom svijetu predstavila svog novog momka.

Par je gledao košarkašku utakmicu Hjuston Roketsa protiv Oklahoma Sitija u Hjustonu i, sjedeći odmah pored terena, privukli su pažnju mnogih.

Iako se ranije šuškalo da je mlađa sestra Kim Kardašijan nakon raskida sa Tajgom početkom mjeseca odmah započela vezu sa 24-godišnjim hip-hoperom, njihova romansa do sada nije potvrđena. Međutim, očevici sa utakmice kažu da su "djelovali zaljubljeno" i "definitivno kao par".

Reper, porijeklom iz Hjustona, je u svom rodnom gradu izveo i nekoliko numera prije početka utakmice, a podršku je imao sa tribina upravo od djevojke.

- Bili su vrlo prisni i činilo se kao da žele da ih ljudi vide zajedno - rekao je izvor sa lica mjesta za časopis "People".

Kajli je ovih dana bila u centru pažnje i zbog reklame za šminku koju je snimila sa sestrom Kim. Korisnici društvenih mreža bili su oduševljeni zbog moguće saradnje poznatih sestara na novoj kozmetičkoj liniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana