Kajli dala 70.000 dolara za bebinu odjeću

Agencije
Kajli dala 70.000 dolara za bebinu odjeću

Kajli Džener navodno je potrošila 70.000 dolara na garderobu i opremu za bebe iako još nije zvanično potvrdila da je u drugom stanju, javljaju američki tabloidi.

Mlada preduzetnica potrošila je i 10.000 dolara na svjetlosnu instalaciju koju je napravio umjetnik Bo Dan. Neonska svjetla "plastik" rađena su specijalno za Kajli, a ona ih je postavila u svoju "glam" sobu.

Prema izvorima, najmlađa sestra Džener-Kardašijan klana navodno je trudna već pet mjeseci - koliko je dugo i u vezi sa momkom Trevisom Skotom.

Istovremeno su se pojavile i vijesti da je Kloi Kardašijan u drugom stanju, a za sada je jedino Kim Kardašijan Vest potvrdila da će putem surogat majke dobiti treće dijete.

Mnogi se pitaju kako će dolazak bebe promijeniti njen način života, a pojedini strani mediji su otkrili i da će zbog trudnoće rijaliti zvijezda morati da se odrekne svog zaštitnog znaka - punih usana.

Više nije tajna da je Kajli filerima u usnama postigla svoj idealan izgled, ali čini se da će rijaliti zvijezda morati da pauzira sa hijaluronom narednih nekoliko mjeseci.

Strani novinari su se pitali da li je ovaj zahvat štetan za bebu, pa su kontaktirali sa poznatim ljekarima. Ispostavilo se da još ne postoji istraživanje koje je dokazalo da fileri loše utiču na razvoj fetusa, ali da ljekari svakako strogo zabranjuju sve kozmetičke zahvate tokom trudnoće.

Zanimljivo je i to što su ljekari rekli da Kajli neće smjeti da koristi sve proizvode iz "Kajli kozmetiks" kolekcije. Naime, kako bronzer, sjenke za oči i puder u prahu sadrže aluminijum u sebi, Kajli će morati da se odrekne i ovih proizvoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana