Kaja Ostojić se udaje četvrti put

GS
Kaja Ostojić se udaje četvrti put

Pjevačica Kaja Ostojić (40) se udaje četvrti put, a ona i njen izabranik su svadbu zakazali za petak 13. septembar.

Ona i njen vjerenik su dugo razmišljali o datumu za vjenčanje, i za njih se pojavio idealan.

"Kaja i njen vjerenik Miloš dugo su razmišljali o datumu vjenčanja i imali su nekoliko opcija, a onda su odlučili da baš petak 13. bude njihov srećan dan, a ne malerozan, kako u narodu vlada mišljenje. Osim što će biti jedini par u istoriji koji se vjenčao toga dana, razlikovaće se od ostalih mladenaca i po garderobi. Naime, poznato je da se mlade udaju u bjeloj vjenčanici, a Kaja se odlučila za crnu toaletu",  ispričao je izvor blizak atraktivnoj pjevačici i dodao da će i njen izabranik biti u crnom.

"Miloš i Kaja su željeli da toga dana i sve zvanice budu u crnom, ali su se onda predomislili jer ne namjeravaju da ikoga obavezuju da se oblači po njihovoj zamisli. Svako od gostiju će imati slobodu da na vjenčanje dođe odjeven po svom ukusu, ali će zato dekoracija takođe biti u crnoj boji. Tepih po kome će koračati, sto, stolice, cvijeće, baloni i svijeće biće crni", ispričao je dobro obaviješten izvor.

On je otkrio da je Ostojićeva organizaciju vjenčanja povjerila jednoj od najpoznatijih firmi u tom poslu.

"Postoji tačan protokol i za dolazak zvanica, kao i ko će gdje da sjedi, gdje će stajati kupola i sto za matičara, koji će obaviti čin građanskog vjenčanja... Mladenci su se umjesto za bend odlučili za di-džeja, koji će puštati muziku do ranih jutarnjih sati, budući da će svadbeno veselje početi u ranim večernjim satima. Mjesto održavanja svadbe Kaja i Miloš drže u najstrožoj tajnosti, tako da ni zvanice ne znaju gdje će se odviti. Organizovali su prevoz za sve goste, pa će ih vozači odvesti tačno gdje treba", ispričao je izvor i dodao da će se žurka desiti na obroncima Beograda, u prirodi.

Lijepe vijesti je Kaja i potvrdila za medije.

"Tačno je da se udajem u petak 13. jer ni moj vjerenik Miloš ni ja nismo sujevjerni. Želimo da dokažemo da je moguće da taj dan bude najsrećniji, ne samo nama već i svim našim dragim ljudima koji će proslavljati našu ljubav", rekla je za "Informer" Kaja Ostojić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana