Kad poznati izvoljevaju…

Mondo
Kad poznati izvoljevaju…

Njujork - Da li znate koji muzičari u rajderima traže četvrtaste dinje, pakovanja “M&M” u kojima ne smije biti braon bombona i druga čuda?, prenosi Mondo.

Eksl Rouz iz “Gans 'n Roses” svojevremeno je zaprepastio organizatore koncerta kada je tražio posebnu, četvrtastu dinju kakva se uzgaja u Aziji.

Eminem je prošle godine od organizatora jednog festivala tražio da mu sagrade drveni bazenčić za njegove koi šarane.

Članovi “Beastie Boys” na vrhuncu slave tražili su da ih u garderobi obavezno sačekaju “kondomi u duginim bojama”.

Jennifer Lopez insistirala je da se njena šoljica sa kafom miješa kašičicom u smjeru obrnutom od kazaljke na satu, nikako suprotno.

Bend “Motley Crye” svojevremeno je od domaćina tražio spisak lokalnih sastanaka Anonimnih alkoholičara, kao i bou konstriktor dugu “najmanje tri metra”.

MIA je tražila tri statistkinje obučene u burke, koje moraju biti “spremne da đuskaju”.

Igi Pop iz “The Stooges” u rajderu navodi da mu treba i brokoli, ali da će ga isključivo bacati u kantu.

Lili Alen hoće slatkiše, “Aerosmith” kuvani kukuruz, Britney Spearse  nevjerovatne količine salate od krompira, a momci iz “Arctic Monkeus” vole da im organizatori poklone “nekakav zabavni jo-jo”.

Madonna insistira da joj se obezbjede nove daske za njc šolju, Mariah Carey se briše samo roze toalet papirom, a Barbra Streisand ne ulazi u kupatilo ukoliko u njc šolji ne plutaju ružine latice.

Na prvi pogled, činjenica da “Foo Fighters” traže supu iz kesice ne čini vam se tako neobičnom, dok ne saznate da to traže samo ako im je svirka zakazana za srijedu.

Možda najsmješniji zahtjev imali su članovi grupe “Van Halen”.

Oni su tražili “M&M” slatkiše, ali su precizirali da iz pakovanja moraju biti izvađene sve bombone braon boje.

Članovi benda kasnije su priznali da im je za bombone sasvim svejedno, nego su samo htjeli da provjere da li organizatori čitaju rajdere do kraja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana