Juri Bradač: Nudili su mi novac za seks VIDEO

Tanja Šikanjić
Juri Bradač: Nudili su mi novac za seks VIDEO

Slovenački model Juri Bradač, koji je svjetsku popularnost stekao pojavljujući se u spotovima najpoznatijih svjetskih muzičkih zvijezda, Ledi Gage, Dženifer Lopez i Ejmi Vajnhaus, otkriva da je Ejmi, poslije raskida sa Redžom Travisom željela da okonča svoj život, te da je na koncertu u Beogradu postala svjesna da je došla do dna.

Juri priznaje da je tokom karijere imao mnogo nemoralnih ponuda, te da mu je bilo zadovoljstvo sarađivati sa Ledi Gagom.

* GLAS: Vi ste glavni lik u spotu Ledi Gage "Bad Romance". Kako je bilo sarađivati sa Gagom?

BRADAČ: Ledi Gaga je pravi profesionalac. Ona piše, smišlja koreografije, pleše i pjeva. Ništa ne prepušta slučaju i sve mora da izgleda onako kako je zamislila. Više od 30 sati smo snimali spot, a ekipu koja je radila na snimanju dovozilo je 18 autobusa. I privatno je baš onakva kakvom se predstavlja publici. Bez problema se presvlačila pred nama tokom snimanja, a sve vrijeme, tokom pauza, nas je nudila pićem i ako neko odmah ne bi uzeo čašu koju mu je ponudila, odmah bi je bacila na pod i sve prosula.

* GLAS: Glumili ste i u spotovima Ejmi Vajnhaus i Enrikea Iglesijasa. Sa kim je saradnja bila najteža?

BRADAČ: Za Ejmi Vajnhaus sam prije tri godine snimao spot, u kojem se pojavljujem u ulozi policajca. Poslije tri sata snimanja Ejmi se posvađala sa momkom, sa kojim se poslije toga i potukla, tako da joj je sva šminka i frizura bila uništena, zbog čega nismo mogli nastaviti snimanje. Nju je dotuklo istovremeno konzumiranje droga i sedativa. Njena smrt je bila veliki udarac za muzičku scenu. Međutim, ona je jednostavno željela da okonča svoj život. Jedan njen prijatelj mi je rekao da nikako nije mogla da podnese raskid sa Redžom Travisom, te da joj je to bio najveći udarac u životu. On mi je rekao da je Ejmi tokom koncerta u Beogradu postala svjesna dokle je došla.

* GLAS: Da li je i pritisak popularnosti toliko jak da ga mnoge zvijezde, kao što su Britni Spirs i Lindzi Lohan, jednostavno ne mogu podnijeti?

BRADAČ: Pritisak popularnosti je ogroman, pogotovo kada se mlad počneš baviti ovim poslom. Odjednom stekneš ogroman novac, jednostavno ne znaš da se nosiš sa tim i izgubiš kontrolu. Lindzi Lohan će se teško vratiti na pravi put, svi ugovori i sponzorstva su joj otkazani. Upoznao sam je nedugo nakon što sam počeo da se bavim ovim poslom. Kada sam je vidio nekoliko godina kasnije, nisam mogao da je prepoznam, potpuno se uništila. Isti slučaj je i sa Britni. Bio sam u prilici da vidim kako je sa žurki unose u automobil, jer je toliko pijana da ne može sama da uđe. Nažalost, to nisu jedini slučajevi. Sve više mladih u Holivudu, koji su manje poznati javnosti, završavaju na ovaj način.

* GLAS: Kako Vi uspijevate da se oduprete iskušenjima koje sa sobom nosi svjetska slava?

BRADAČ: U 25. godini sam igrao košarku za slovenačkog prvoligaša i tu sam se naučio redu i samodisciplini koja mi je mnogo pomogla u ovom poslu. Da sam na pet godina prije ušao u sve ovo, možda bih i sam završio na isti način.

* GLAS: Da li ste tokom karijere dobijali nemoralne ponude?

BRADAČ: Da. Često su mi nudili po nekoliko hiljada dolara za seks.

* GLAS: Muškarci ili žene?

BRADAČ: I muškarci i žene.

* GLAS: Da li ste prihvatali takve ponude?

BRADAČ: Sa muškarcima nikada, a sa ženama o tom potom.

* GLAS: Da li ste sa nekim bili "više od prijatelja"?

BRADAČ: Da, sa Pamelom Anderson.

* GLAS: Pratite li srpsku estradnu scenu i da li biste nekoga posebno izdvojili?

BRADAČ: Svakako. Jako cijenim Željka Joksimovića, sa kojim se i privatno družim. Najradije slušam Acu Lukasa, a od pjevačica mi se najviše dopada Jelena Karleuša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana