Jozga i Stjepan rade na bebi

Agencije
Jozga i Stjepan rade na bebi

Jelena Rozga više ne krije svoju vezu sa Stjepanom Hauserom, muzičarem iz sastava 2Celloa, a i njen partner ističe da bi volio da ima dijete sa svojom djevojkom.

 

Iako je hrvatska pjevačica od svog partnera starija 9 godina, njih dvoje savšeno funkcionišu i ne stide se da to javno priznaju. Muzičara nervira polemika oko njihove veze, a priznaje da mu je Jelena uvijek bila tiha patnja.

"Odavno mi se sviđala, onako mala, sitna, slatka, simpatična i ljubazna. A ovo ljeto je učinilo svoje i ja sam se zaljubio u rekordnom roku", rekao je Stjepan. Iako su kratko u vezi, Hauser priželjkuje brak sa pjevačicom, a volio bi i da uskoro dobiju dijete.

"Nikada intezivnije o tome nisam razmišljao nego sada. Jedna slatka mala djevojčica bi nam sigurno upotpunila živote", priznao je Stjepan za "Informer".

Inače, prije nekoliko godina, Stjepan nije imao tako lijepo mišljenje o Jeleni. On ju je jednom prilikom isprozivao, kada je rekao kako nikada nije čuo dobar komentar o njoj. Izgleda da je pjevačica zaboravila na ove riječi, te tako sada uživa u romansi sa hrvatskim muzičarem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana