Jovana Stojiljković trudna, čeka dijete sa poznatim hrvatskim glumcem

Informer
Jovana Stojiljković trudna, čeka dijete sa poznatim hrvatskim glumcem

BEOGRAD - Srpska glumica Jovana Stojiljković je trudna i čeka prvo dijete sa svojim partnerom, hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom.

Bogdan i Jovana su se zajedno pojavili na jednom događaju u Hrvatskoj, pa je bilo jasno da par čeka prvo dijete, te da je glumica u poodmakloj trudnoći, tvrdi Informer.

Veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca i 11 godina mlađe srpske glumica, koja je publici najpoznatija po ulozi u filmovima "Južni vetar" i "Vera", u jednom trenutku je prekinuta, ali su Jovana i Goran shvatili da ne mogu jedno bez drugog, te su obnovili vezu krajem 2021. godine, samo nekoliko mjeseci nakon raskida.

Goran i Jovana odavno su otpočeli zajednički život u Beogradu, a Zagrepčanin voli da se pohvali da ima tri doma u tri grada.

- Srećan sam što imam tri doma. Smatram Beograd svojim domom i stvarno mi je predivno, dugo sam ovde i volim ovaj grad i Beogađane. Srećan sam što imam i Široki, Zagreb i Beograd kao svoj dom. Imam krevet svuda i to mi je prelepo. Nekad mi je teško i fali mi to usidrenje, ali i kad se usidrim imam osećaj da me tera put dalje. To je i prokletstvo i blagoslov. Najnapornije od svega mi je pakovanje, sve držim u gepeku u kolima i onda samo uzmem šta mi treba - govorio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana