Jovana Stevanović mis Republike Srpske

G.S.
Jovana Stevanović mis Republike Srpske

Lijepa Jovana Stevanović iz Bijeljine ponijela je laskavu titulu mis Republike Srpske koja je birana jubilarni, 20. put.

Na takmičenju koje je održano u srijedu uveče u Dječijem pozorištu Republike Srpske publici se predstavilo 28 djevojaka, a samo njih deset plasiralo se direktno za "Izbor za mis BiH".

Stevanovićeva je, takođe, proglašena i za najljepšu djevojku Semberije, gdje pohađa srednju Ekonomsku školu. Najviše glasova publike dobila je Snježana Mišović, koja je proglašena za mis televotinga.

Kao i svake godine, djevojke su se predstavile u svom najboljem svjetlu, mijenjajući odjevne kombinacije. Vedre i šarmantne, pistom su se šetale u modernim poslovnim, svakodnevnim, elegantnim, kao i kombinacijama za plažu.

I dok su se djevojke odmarale od koreografija i presvlačenja, banjalučki sastav "Aifel" premijerno je izveo svoj novi singl "Ko li mi te sada ljubi", a poslije njega prisutne je zabavila i pjevačica Milica Pavlović.

Ovo veče bilo je posebno, jer je obilježeno 20 godina održavanja ove manifestacije. Publika je imala priliku da se prisjeti i svih djevojaka koje su nekada osvajale ovu titulu. I dok su djevojke sa nestrpljenjem čekale kraj da bi saznale koja je od njih proglašena najljepšom, na sceni se pojavio i pjevač Deen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana