Jovana ostavila Željka zbog Saše Đorđevića

Glas Srpske
Jovana ostavila Željka zbog Saše Đorđevića

Posljednjih dana buknula je priča da je razlog raskida Jovane Janković i Željka Joksimovića proslavljeni košarkaš Aleksandar Đorđević sa kojim je voditeljka navodno mjesecima varala Željka. Iako su Jovana i Aleksandar odmah demantovali pomenute navode, sve više se priča da je supruga Saše Ćorđevića upravo zbog njegove nevjere podnijela zahtjev za razvod braka. Prema pisanju beogradske štampe, Jovana je veoma zaljubljena u nekadašnjeg srpskog reprezentativca, a pošto svoju ljubav više nije mogla da krije, to je i saopštila svom dojučerašnjem vjereniku. Međutim, javno je porekla ove priče.

- Prava je glupost to što me povezuju sa Aleksandrom Đorđevićem. Ostala sam bez teksta na te priče i zaista ne mogu da verujem da su ih smislili za manje od 24 časa. Moj put u Milano povezali su sa Đorđevićem koji tamo ima stan - iznenađeno je ispričala Jankovićeva i dodala da će se povući iz javnosti dok se prašina malo ne slegne i da je sve što je imala da kaže to učinila u svom saopštenju.

Isto je postupio i proslavljeni košarkaš, koji je demantujući da je u vezi sa Jovanom Janković najavio i tužbu protiv listova koji su to objavili.

- Priznajem da ovaj trač zvuči zanimljivo za autore tekstova i dio njihove publike, ali na njihovu žalost, riječ je o čistoj izmišljotini. Ne znam zbog čega je napravljena, ali sam siguran da je nanela veliku štetu i unela nemir u živote svima pomenutim u priči - napisao je Đorđević.

Navodno je Aleksandra - Seka Đorđević, koja je 14 godina u braku sa košarkaškim asom, podnijela zahtjev za razvod braka poslije saznanja da je suprug prevario sa Jovanom Janković, priča je koja se može čuti iz krugova bliskih paru.

- Kada je Seka saznala da joj je muž nevjeran, istog trenutka konsultovala se sa advokatom i podnijela zahtjev za razvod braka. Doduše, ona se nadala da će sve proći bez medijske pažnje, ali sada će to već biti nemoguće - rekao je izvor blizak paru Đorđević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana