Jovana Janković pokazala burmu

Glas Srpske
Jovana Janković pokazala burmu

Iako su se Jovana Janković i Željko Joksimović vjenčali daleko od očiju javnosti, burma atraktivne voditeljke je prekjuče ujutro pružena na uvid gledaocima jutarnjeg programa TV "Pink"!

Naime, novopečena gospođa Joksimović je odmah po povratku sa Maldiva, gdje se zaklela na vječnu vjernost poznatom kantautoru, otišla na svoje radno mjesto, to jest pred televizijske kamere, koje su, osim njenih dugih nogu u standardnoj mini suknji, snimile i vjenčani prsten od bijelog zlata!

Jankovićeva je tako premijerno prikazala burmu koju nosi na domalom prstu, a sudeći po njenoj gestikulaciji, nije ni pokušavala da je sakrije. Prsten je zasijao u trenutku dok je ukrštala ruke, a osmijeh joj nije silazio s lica, pa se može zaključiti da joj status udate žene veoma prija.

Zanimljivo je da je Jovana i vjerenički prsten koji joj je Željko poklonio prije otprilike godinu dana takođe pokazala na svom radnom mjestu. Neobičan i upadljiv komad nakita sijao je tada na njenoj lijevoj ruci, na kojoj se nalazi i dan-danas, a sada mu društvo pravi i burma, koju voditeljka nosi na desnoj ruci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana