Jovana Janković o raskidu: Naša ljubav se ugasila

Glas Srpske
Jovana Janković o raskidu: Naša ljubav se ugasila

Da bi zaustavila sva medijska nagađanja oko raskida sa pjevačem Željkom Joksimovićem, voditelj Jutarnjeg programa Jovana Janković otkrila je razloge raskida sa pjevačem.

- Da bih stavila tačku na sve spekulacije, medijska preuveličavanja i senzacionalizam, želim da se obratim javnosti koja je pokazala pojačano interesovanje za Željkove i moje, isključivo lične i privatne odnose. Nadam se da posle ovog mog saopštenja neće više biti potrebe za preterivanjima svih vrsta, neukusnim i nedoličnim komentarima i Željkovim i mojim daljim povlačenjem po medijima u vezi sa stvari koja je samo i isključivo naša. Posle tri godine naše uzajamne velike ljubavi, Željko i ja zaista više nismo zajedno. Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetne i lepe trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila, o čemu smo se oboje saglasili, razgovarali i doneli odluku kao zreli ljudi koji su delili život tri godine - rekla je Jovana u saopštenju.

Navodno su Željko Joksimović i Jovana Janković raskinuli vezu prije petnaestak dana. Jedna od najljepših ljubavnih priča, koja je trajala skoro tri godine, završena je dvije sedmice poslije vjeridbe.

- Već neko vrijeme ljubav između Željka i Jovane trpi zbog nesuglasica i razmirica. Svi su mislili da je vjeridba znak da su prevazišli trzavice, ali nedugo potom oboje su odlučili da je najbolje da raskinu. Razlaz je sporazuman, bez uplitanja treće osobe. Željko je za vikend imao koncert u Varaždinu i, iako je napravio odličnu atmosferu, na njegovom licu se vidjelo da nije srećan - priča izvor blizak paru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana