Jovana imala vanmateričnu trudnoću

Kurir
Jovana imala vanmateričnu trudnoću

Beograd - Manekenka i učesnica rijalitija “Farma” Jovana Nikolić prebačena je u Ginekološko-akušersku kliniku zbog obimnnog krvarenja, a ljekari smunjaju na vanmateričnu trudnoću, prenosi “Kurir".

Naime, Jovana je na “Front” prebačena zbog obilnog krvarenja, a ljekari su je zadržali na dodatnim ispitivanjima jer sumnjaju da je riječ o vanmateričnoj trudnoći ili cisti na jajniku.

Njoj je tim ljekara tako čitavog dana radio analize i postoji mogućnost da se ona neće vraćati na imanje u Lisović.

Zadruga je sinoć pročitala saopštenje u kojem je pisalo da će se manekenka ako sve bude u redu vratiti na imanje.

- Jovana je zbog zdravstvenih problema u bolnici, i biće do sutra u bolnici. Ukoliko daju pozitivnu odluku, Jovana će se vratiti na “Farmu” – saopšteno je iz zadruge. 

Jovana Nikolić je jutros nakon pregleda u Domu zdravlja zbog zdravstvenih problema, a po savjetu ljekara primljena u bolnicu gdje se i trenutno nalazi.

Jovana će sve do sutra biti na ispitivanjima i pod nadzorom ljekara, a samo od rezultata koji se dobiju i mišljenja doktora zavisi da li će se vratiti na “Farmu”“, pisalo je u saopštenju.

Jovana se preksinoć povjerila dečku Danijelu da je možda trudna i da ima jake bolove.

- Ja sam hipersenzitivna i način kako se to održava na mene i moje telo. Bilo je izuzetaka, ali ne osećam, niti me bole ili samo dole... Ali što se tiče bola, prvi put - objašnjavala je manekenka.

Danijel se u momentu uhvatio za glavu, a Jovana ga je pitala što crveni. 

- Ja to ne bih volela, ali ako jeste, smatram da nisam pogrešila ni u čemu i da bi to bilo OK, ako ti to nešto znači - rekla je Jovana, a Danijel ju je zagrlio.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana