Jovana Grahovac mis Republike Srpske

Agencije
Jovana Grahovac mis Republike Srpske

Bijeljina - Jovana Grahovac iz Mrkonjić Grada osvojila je titulu mis Republike Srpske za 2012. godinu, dok je titula mis Balkan TV fešn dodijeljena Aleksandri Klačar iz Pala.

Na manifestaciji, koja je održana u Etno-selu "Stanišići" kod Bijeljine, među 30 djevojaka izabrano je trinaest koje su se plasirale u finalni Izbor za mis BiH za 2012. godinu, koji će biti održan 20. juna.

Djevojke koje su se plasirale su Bojana Hercegovac, Jelena Jović, Teodora Sušić, Jovana Grahovac, Jelena Lukić, Lorena Lola Sladojević, Aleksandra Savić, Aleksandra Klačar, Jovana Đurić, Sanja Vuković, Anja Đudurović, Glorija Vujičić i Vesna Marković.

Svih 30 djevojaka tri puta su izlazile na scenu da bi se predstavile u džinsu, kupaćim kostimima i svečanim večernim haljinama, koje su kreirale Svjetlana Vučković i Edina Osmančević.
U muzičko-revijalnom dijelu učestvovali su grupa "Aleksandrija", Jelena Ristić, Slađana Delibašić, Plesni studio "101" iz Bijeljine, Plesni klub "Sebastijan" iz Brčkog i mnogi drugi izvođači. Voditelji programa bili su Sanja Popović i Slađana Pejić.

Pokrovitelj manifestacije bilo je Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske i opština Bijeljina, koja je domaćin Izbora za mis Republike Srpske, dok je medijski pokrovitelj Radio-televizija Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana