Još nije dobila zvaničan razvod, već se seli i sprema za udaju

Agencije
Još nije dobila zvaničan razvod, već se seli i sprema za udaju

Iako se još nije zvanično razvela od Breda Pita glumica i rediteljka Anđelina Džoli već uveliko planira novi brak. Nedavno je “otkrivena njena ozbiljna ljubavna veza sa anonimnim filantropom iz Londona. Ako Medoks (15), Paks (13), Zahara (11), Šajlo (10) i blizanci Vivijen i Noks (8) daju zeleno svjetlo, par može početi sa pripremama za vjenčanje.

"Anđelina je čekala da se slegne prašina oko razvoda, pa da uvede svog dječka u živote svoje djece. Posebno je zabrinuta kako će reagovati Medoks i Paks", otkrio je za magazin "InTouch" izvor blizak glumici.


Iako se veoma malo zna o novom izboru holivudske dive, Bred Pit kaže da nije znao da se ona već viđa sa nekim i da planira brak.

"Bred obožava njihovo šestoro djece i pokušava da što više bude sa njima. Čak je nedavno tajno boravio u Kambodži, gdje je Anđelina zajedno sa svim klincima bila na promociji svog filma "Prvo su mi ubili oca". Ona baš i nije bila oduševljena njegovim dolaskom, ali glumac je ipak uspio da se u nekoliko navrata vidi sa djecom", rekao je neimenovani izvor američkim medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana