Još jedna žrtva P Didija: Tvrdi da je reper drogirao, silovao i natjerao da abortira

G.S.
Još jedna žrtva P Didija: Tvrdi da je reper drogirao, silovao i natjerao da abortira

Reper Šon P Didi Kombs suočava se sa još jednom optužbom za seksualno nasilje.

U novom građanskom postupku, žena - identifikovana pod pseudonimom Džejn Dou - tvrdi da ju je više puta silovao i drogirao u kućama muzičkog mogula i da je ostala trudna nakon jednog od susreta.

Najnovija tužba podnesena je u petak protiv Kombsa, njegovih kompanija i nekoliko saradnika, a traži neotkrivenu odštetu za fizičke povrede, teške emocionalne bolove, poniženje, anksioznost i drugu štetu.

Žena tvrdi da je upoznala Kombsa u inostranstvu 2020. godine i da su se napadi i uznemiravanje nastavili sve do jula ove godine, prenosi Kliks.

Ona tvrdi da su je često prisilavali i maltretirali da putuje do Kombsovih domova u Njujorku, Los Anđelesu, Majamiju i drugim gradovima, a tokom svake posjete reper ju je tjerao da „izvodi šou“ za njega.

U jednom susretu za koji se tvrdi da se dogodio u julu 2022. godine, žena tvrdi da se onesvijestila nakon što je bila prisiljena da uzima lijekove koji su uključivali ketamin.

Kasnije je navodno napravila test na trudnoću i rekla Kombsu da je pozitivan. Rekla je da je saradnik muzičkog producenta više puta zahtijevao od nje da abortira. U tužbi se navodi da je imala pobačaj.

Podsjećamo, u optužnici objavljenoj prošle sedmice, policajci su zaplijenili velike količine bebi ulja i lubrikanata u njegovim domovima u Majamiju i Los Anđelesu. Osim toga, takođe su otkrili vatreno oružje i municiju sa oštećenim serijskim brojevima.

Vlasti vjeruju da su mnoge boce bebi ulja i lubrikanta korištene kao zalihe za Kombsove ozloglašene zabave na kojima su se često konzumirali alkohol i droge.

Prema tvrdnjama žrtava, zabave su ponekad trajale danima, a uključivale su više komercijalnih seksualnih radnica i različite narkotike, koje je P Didi dijelio žrtvama kako bi bile poslušne.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana