Još jedan fudbalerski trougao: Oteo prijatelju ženu, jer je sela pored njega

Agencije
Još jedan fudbalerski trougao: Oteo prijatelju ženu, jer je sela pored njega

Ljubavni trougao fudbalera Maurija Ikardija, Vande Nare i Maksija Lopeza jedan je od najintrigantnijih trouglova u svijetu sporta.

Dvojica fudbalera bili su bliski prijatelji, dok seksepilna Vanda nije pokvarila taj odnos.


Od gospođe Lopez postala je gospođa Ikardi, a koliko su zategnuti odnosi bivših drugara vidjelo se nedavno na utakmici Sampdorije i Intera, na kojoj je Maksi odbio da se rukuje sa Maurijem.

Zanimljiv preokret se desio kada se pojavila autobiografija Ikardija u kojoj on iznosi detalje upoznavanja sa Vandom.

U knjizi fudbaler, između ostalog, piše:

"Dan prije nego što sam krenuo na turneju u Ameriku, dobio sam poruku od Vande, što me iznenadilo jer sam obično pričao s Maksiijem, ne s njom. Pitala me da li mogu da joj kupim novi ajped. Ali to me je podstaklo na razmišljanje. Da li Vanda zaista želi tablet ili samo povod da stupi u kontakt sa mnom?"

Dodao je i slijedeće:

"Kad sam se vratio u Milan, prva stvar koju sam napravio bila je to da sam joj se javio. Morao sam da joj dam ajped, pa se stvorila sjajna prilika za susret. Dopisivali smo se i počeli smo da slobodnije pričamo. Napisala mi je:

"Mauro, Maksi i ja idemo na krstarenje s Gonzalom Bergesijom i njegovom ženu. Zašto ne pođeš s nama?"

Uzbudljiv dio je tek uslijedio:

"Naravno da sam želio da budem sa njom. Dok sam bio sam na drugom kraju broda, ležao na krevetu i slušao rege, Vanda se iznenada pojavila i sjela kraj mene, bez ikakvog srama. Tačno u tom trenutku njen brak s Maksijem se završio".

Lopez je ostao sam, Ikardi i Vanda su se vjenčali. Na Instagramu objavljuju niz zajedničkih fotografija i snimaka od kojih su neki veoma sočni, poput onog snimljenog u julu ove godine na Ibici.

I Lopez je stvorio svoju porodičnu luku, pronašao je novu ljubav fizički sličnu bivšoj ženi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana