Joksa pjevao Jovani na koncertu

Aleksandra Rajković
Joksa pjevao Jovani na koncertu

Željko Joksimović otpjevao je zajedno sa banjolučkom publikom pjesmu "Ljubavi" sa novog albuma. Osim publike, koja je sa oduševljenjem propratila koncert, ništa manje euforije nije pokazala ni Joksina djevojka, televizijska voditeljka Jovana Janković. Jankovićeva je koncert pratila iz VIP lože, a na sve pjesme, tokom cijelog nastupa, reagovala je širokim osmijehom.

Popularni pjevač je, slučajno ili namjerno, nekoliko puta gledao u pravcu lijepe voditeljke, pa je izgledalo kao da pjeva specijalno za nju.

Publika je euforično pjevala nove pjesme "Ljubavi" i "Žena za sva vremena", ali i stare hitove poput "Ima nešto u tom što me nećeš", "Crnokosa", "Zaboravljaš", "Leđa o leđa"... 

- Zvuk koji sam čuo kada sam se pojavio na banjolučkom koncertu me oborio s nogu, istog sekunda. To teško može da se napiše ili kamera da snimi. Ono što ja osećam iznutra je nešto specifično, ovo nije fraza, već osećanje koje je realno - rekao je za "Glas Srpske" Željko Joksimović.

On kaže da je bio siguran da će pjesma "Ljubavi" dobro proći kod publike.

- Obično iz studija svaki put ponesem kući CD, preslušavam pesme, gledam da li sam nešto propustio... Ovog puta poneo sam kući samo pesmu "Ljubavi", tako da ona ima tu neku magiju. I sad kad je čujem, osećaj je čudan, ima neku moć - ispričao je Željko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana