Joko: Džon bi odlijepio na Fejsbuk

Glas Srpske
Joko: Džon bi odlijepio na Fejsbuk

Udovica slavnog "Bitlsa" Džona Lenona, Joko Ono kaže da bi Lenon bio oduševljen internetom, a posebno sajtovima kao što su "Fejsbuk" i "Tviter".

Joko u intervjuu za "Dejli mejl" objašnjava da nije ona razorila "Bitlse", otkriva čija joj se zadnjica sviđa i kome je poslala fotografiju sa autogramom na kojoj su ona i Džon u krevetu.

- Da je Džon živ, odlijepio bi na sajtove kao što su "Fejsbuk" i "Tviter". Iako bi imao 70 godina, sigurna sam da bi stalno postavljao i mijenjao statuse, slao poruke i širio svijetom svoje mišljenje o svemu i svačemu. Vezivala nas je ta radoznalost i energija. Ja imam 77 godina i ne mogu da se odvojim od "Tvitera" - rekla je umjetnica, koju mnogi fanovi "buba iz Liverpula" krive za raspad benda.

- "The Beatles" su bili četvorica veoma kompleksnih ljudi. Moja mala ruka nije mogla da razbije vezu među njima, sami su shvatili da je došao kraj - objasnila je Joko.

Umjetnica je dodala i da joj se dopada "zadnjica Ledi Gage", koju je imala priliku da vidi kada su zajedno nastupale, ali i da je Robiju Vilijamsu i njegovoj ženi Ejdi Fild poslala fotografiju sebe i Lenona u krevetu.

- Čula sam da sebe nazivaju "novi Džon i Joko", pošto su po cijeli dan u krevetu, pa sam im poslala našu sliku u krevetu sa autogramom. Volim da se povezujem sa ljudima na različite načine - zaključila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana