Joakim Lev: Nisam homoseksualac

Glas Srpske
Joakim Lev: Nisam homoseksualac

Selektor njemačke fudbalske reprezentacije Joakim Lev dao je vrlo privatan intervju novinarki "Njelta", u kojem je najmanje govorio o fudbalu.

Selektora prati glas da je pritajeni homoseksualac, te da je njegova uvijek savršena i identična frizura zapravo perika.

- Da, čuo sam glasine o mom homoseksualizmu. Što bih vam uopšte o njima mogao reći? Kao i onima o tupeu. Naravno da ni to nije tačno. Pitajte moju suprugu - rekao je Lev.

U nedavno emitovanoj epizodi popularne njemačke televizijske serije "Tatort" ili "Mjesto zločina", dva junaka zbijala su šale na račun njemačke fudbalske reprezentacije:

- Znate li da je polovina njemačke reprezentacije pederska, uključujući stručni štab - rečenica je iz serije koja je razgnjevila sportskog direktora reprezentacije Olivera Birhofa.

- Mislim da je štetno i tužno što se važnost nacionalne ekipe zloupotrebljava za potrebe nečijeg kvazihumora. Ta rečenica, istina je, nema baš nikakvog značaja. Ali, ja na nju gledam kao na napad na moju porodicu, a moja porodica je fudbalska reprezentacija Njemačke. Zato je i meni lično zasmetala - izjavio je selektor čiji je nadimak Jogi.

Na ponovno pitanje reporterke "Welta" o tupeu, Lev je kazao:

- Glupost. U ovoj profesiji čovjek je izložen golemoj količini gluposti.

- Eto, uvjerite se sami i povucite me za kosu - izazvao je Nijemac novinarku koja je kasnije otkrila da se na to odvažila.

- Učinilo mi se da je kosa prava - konstatovala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana