Jelisaveta Orašanin odmara na jahti u Crnoj Gori, mnogi se pitaju sa kim ljetuje

G.S.
Foto: Instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin veoma je aktivna na društvenim mrežama, gdje sa pratiocima dijeli trenutke iz svakodnevnog života.

Jelisaveta Orašanin trenutno uživa na odmoru u Crnoj Gori, a koliko se dobro provodi svjedoče i njene objave na Instagramu.

Naime, glumica je podijelila niz fotografija i snimaka sa jahte, a u plovidbi morem uživala je sa prijateljima, prenosi Srpska Info.

Jelisaveta je pozirala bez trunke šminke, a svi su bili oduševljeni njenim tenom i prirodnom ljepotom.

Takođe, Jelisaveta ne krije da vodi zdrav način života u koji su uključeni redovni treninzi, a kada se skinula u bikini svi su imali prilike da vide rezultate vježbanja.

Inače, i Jelisaveta Orašanin se podvrgla estetskim operacijama, uključujući silikonske implante u grudi i to kako se pisalo 300 kubika. Osim toga, glumica je korigovala i usne, jagodice i koristila botoks, prenosili su domaći mediji.

– Operacija je bila još prije nekoliko mjeseci, pa je uslijedio period oporavka. Jedva je čekala da pokaže nove grudi, pa je očekivala da će slika koju je podijelila na društvenim mrežama pokrenuti različite komentare. Nije htjela da pretjeruje, već je korigovala grudi u skladu sa građom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana