Jelisaveta i Teo spremaju vjenčanje?

Agencije
Jelisaveta i Teo spremaju vjenčanje?

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić izgleda da su riješili da svoju kratku romansu krunišu brakom.

Atraktivna glumica pohvalila se drugaricama da će ona i srpski košarkaš za nekoliko mjeseci stati na ludi kamen, a izvor blizak paru otkrio je da njih dvoje nikad nisu bili srećniji.

Oni koji ih poznaju kažu da su stvoreni jedno za drugo, ali i da je Teo u lijepoj glumici pronašao sve što je tražio.

Iako za sada ova veza funkcioniše na daljinu, Jelisaveti ne pada teško da vikendom putuje u Moskvu u posjetu svom partneru. I Teo dolazi u Beograd kada mu obaveze dozvole i svaki put kada su zajedno trude se da svoju vezu sakriju od javnosti. Put do ljubavne idile nije bio lak ni za Jelisavetu ni za Miloša. Njihova romansa je razotkrivena kada je Jelisaveta u februaru viđena u Moskvi na tribinama tokom Teodosićeve utakmice. Već sljedećeg dana Teo i njegova djevojka su istim letom doputovali u Beograd, a na aerodromu "Nikola Tesla" su zajedno prošli pasošku kontrolu.

Jelisaveta je prošle godine raskinula sedmogodišnju vezu sa glumcem Vukom Kostićem.

- Mi jednostavno nismo osećali potrebu da o tome obaveštavamo medije i pričamo o privatnom životu. Kažem ovo da ne ispadne da smo "napravili glupost" kada se piše i priča ovako, nas dvoje nismo zajedno, ali i dalje imamo divan odnos - rekla je tada Jelisaveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana