Jelena se plaši mraka, Ana ne može bez jabuka

Glas Srpske
Jelena se plaši mraka, Ana ne može bez jabuka

Nekada teniserka, a sada trener i neizostavni član stručnog tima teniske reprezentacije Srbije, Katarina Mišić otkrila je "drugu stranu" najboljih srpskih teniserki Jelene Janković i Ane Ivanović.

Ona je dosta dobro upoznala Jelenu i Anu i definitivno zna i njihovu stranu koja se ne prezentuje u medijima.

- Jelena i Ana su sjajne osobe, svaka na svoj način. Jelena je jako duhovita, uvek je spremna na smeh i šalu na svoj račun. Sa druge strane, Ana je jako emotivna i plemenita duša - rekla je Mišićeva.

Ona je otkrila i neke zanimljivosti u vezi sa srpskom teniserkom koje do sada možda i nisu bile poznate našoj javnosti.

- Jelena se kao mala izuzetno plašila mraka. Kada je igrala svoj prvi FED kup, imala je 16 godina, a ja sam imala tu čast da joj budem cimerka. Sve u svemu, noću su uvek morali da budu upaljeni TV ili lampa zbog njenog straha. Takođe, kao mala je mogla da pojede nenormalne količine hrane, a to se na njoj nikada nije videlo - otkriva Mišićeva.

Kada je u pitanju Ana Ivanović, Mišićeva kaže da je Anči najneiskvarenije stvorenje koje poznaje.

- Mnogi ljudi misle da se folira, ali ona je zaista jedna neiskvarena duša. Na primer, ona nije kao većina populacije zavisnik od interneta. Uvek će se radije opredeliti za čitanje knjige, odlazak u pozorište ili kafu sa drugaricama nego da vreme provodi pored kompjutera. I da spomenem, ona jednostavno ne može da živi bez jabuka - zaključila je Katarina Mišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana