Jelena Karleuša na svoj način obilježila rođendan: Spot za „Benga“ ugledao svjetlost dana

G.S.
Jelena Karleuša na svoj način obilježila rođendan: Spot za „Benga“ ugledao svjetlost dana

Pop diva Jelena Karleuša juče je proslavila rođendan i odlučila je da ovaj poseban dan učini nezaboravnim za svoje fanove.

Kako bi obilježila ovu priliku, pop zvezda je iznenadila svoje obožavaoce objavom spota za pjesmu „Benga“.

Ova numera, iako je Jelena prethodno isticala da je omalovažena, postala je jedna od najslušanijih u regionu, a sada i širom svijeta.

Dok je pjesma „Benga“ već izazivala veliku pažnju i postala hit na globalnom nivou, spot za nju donosi još jedan nivo uzbuđenja.

Širom svijeta, fanovi su se snimali uz ovu numeru, koja je buknula i napravila totalni haos. Jelena Karleuša je odlučila da fanove obraduje visokokvalitetnim spotom, što je uvijek njen zaštitni znak, prenosi Telegraf.

U novom spotu, Karleuša je još jednom pokazala svoj prepoznatljiv stil i produkcijski kvalitet, a spot je već izazvao veliki interes i oduševljenje među njenim obožavaocima.

 

Pogledajte kako izgleda najnovije djelo Jelene Karleuše i uživajte u njenom rođendanskom poklonu.

Podsjetimo, nedavno je JK na Instagramu i sama objasnila fenomenom pjesme „Benga” koju mnogi u početku nisu mogli da razumiju, prenosi Telegraf.

- Kada su prošle godine izašli albumi „Alfa i Omega” pesma „Benga“ bila je omalovažena do te mere da je na društvenim mrežama proglašena za skip pesmu. Desio se i presedan u istoriji šou-biznisa, da sam autor teksta (u ovom slučaju Gazda Paja) na Iksu napiše da je pesma, citiram „neslušljiva” i da je saglasan sa mišljenjem većine da je pesma promašaj iako je pesmu napisao i za to dobio honorar. Pesma „Benga“ po slušanju nije prelazila statističku grešku što su pokazivale sve brojke i pregledi. Jedino što je imalo tendenciju da obori sve rekorde bio je hejt. Javne ličnosti su se utrkivale da daju svoj uglavnom negativan sud i doprinesu masovnom napadu. Godinu dana kasnije, pesma „Benga” beleži skok slušanosti od 800% po statistici na muzičkim platformama i sada vodi kao najslušanija pesma leta. Bilo je potrebno godinu dana da pesma „eksplodira“ na TikToku i ja sam je uvrstila na spisak pesama na koncertima. Da, čak sam je i ja privremeno bila izbacila. Sada bengamo zajedno uz novi muzički pravac koji sam rodila u bolnom porođaju bez epidurala dugom godinu dana - napisala je JK.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana