Jelena Karleuša psihički slomljena

Blic
Jelena Karleuša psihički slomljena

Beograd - Imala sam san da bude bolje, da nas bude više. Zato ću pevati i sutra i prekosutra potpuno besplatno - obećala je Jelena Karleuša na svom, dugo najavljivanom spektaklu na Ušću, koji se prije dva dana završio fijaskom.

Ipak, ponovljenog koncerta sinoć nije bilo niti će ga narednih dana biti.

- Neće biti novog koncerta, zato što to nije tako jednostavno. Mnogo stvari tu treba da se odradi i ne može se tek tako reći - biće koncerta i sutra - rekao je za „Blic” estradni menadžer Raka Marić, čija je firma „Skaj mjuzik” bila zadužena za organizaciju.

Za fijasko su „krivi” tehnički problemi, a za njih su odgovorni ljudi iz Karelušinog tima uvjeravaju iz „Skaj mjuzika”, ali i činjenica da je Ušće bilo poluprazno, sa jedva desetak hiljada ljudi.

- Što se tiče opreme iz „Skaj mjuzika”, ja vam mogu reći da je sve funkcionisalo perfektno i sve je bilo ispravno. Iz Karleušinog tima su zakazali jer je izbio kratak spoj između nekih žica. Da su imali generalnu probu, to se ne bi desilo - tvrdi Marić.

Iz „Ateljea Trag”, koji sa Jelenom radi već dugi niz godina, kažu da krivica nikako nije njihova.

- Žalosno je što je sve ono što je Jelena snimala dva meseca palo u vodu. Ta multimedija je bila fenomenalna i da su led-ekrani funkcionisali sve bi bilo onako kako je trebalo da bude. Mi sa tim nemamo veze - istakao je Nebojša Arežina, vlasnik „Ateljea Trag”, koji je bio dio Jeleninog tima zadužen za aranžmane ove pjevačice.

Marko Kon, međutim, kaže da se on odlično proveo na koncertu.

- Verujem da je ona očajna, da su svi oko nje očajni, jer da se to što se desilo Karleuši sa tehnikom, desilo na primer Bijonse - letele bi glave. Iako je bilo puno propusta sa tehnikom i multimedijom, ozvučenje je bilo perfektno, ona je dobro pevala i odlično je izgledala. Ja sam se lično sjajno proveo - rekao je Kon.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana