Jelena Karleuša progovorila o razvodu

GS
Foto: Instagram

Pjevačica Jelena Karleuša govorila je za TV Prva kako se trenutno osjeća i kakvi su joj planovi, nakon što je objavila da se razvodi poslije 17 godina braka.

"Ujutru nisam dobro. Neću da lažem. Emotivno nisam dobro u posljednje vrijeme, ali kada je riječ o poslu nikada bolje. To daje jednu dobru cjelinu. Okej sam... Žene kod nas se čudno odnose prema razvodu. Dobila sam na hiljade poruka kada sasm objavila da se razvodim. Imala sam tu sreću ili nesreću da se razvodim uz dva advokata, tako da nisam imala neki osjećaj. Došla sam nasmijana, muža vidjela nisam. 17 godina smo bili zajedno ali sam ja za sve te godie uglavnom bila sama...", rekla je Jelena a voditeljka je podsjetila na riječi doktora da dobri brakovi mogu da se razvedu, a obično se loši ne razvode.

"Pa jeste, tako je. Mislim da je moj brak zato i trajao jer sam ja to držala, ja sam mu davala vještačko disanje. Ne trpim poraz pa sam prosto oživljavala taj brak i pravila od toga ono što nije. To je moj brak, moja odluka. Ne doživljavam razvod kao poraz ni kao pobjedu, samo mi je žao mog truda i ulaganja. Ali ja sam žena sa velikim srcem, još puno toga mogu da dam. Ali evo da dam jedan savjet svim ženama, posebno pokazivati ili poklanjati emocije pogrešnoj osobi to je kao da krvarite pored ajkule. Ljubav ne treba siliti, čim ti ubjeđuješ nekog da ti vrediš, čim juriš nešto, a nije obostrano, to nie ljubav, to je neka vrsta patologije. Ako on ne misli da si najbolja i najljepša, tu nema ljubavi, to je osuđeno na propast. Žene poslije razvoda postanu "ribe", to je dobra strana razvoda. Imala sam sreću sa Duškom jer je sva imovina prepisana na našu djecu, za razliku od nekih mojih koleginica", rekla je JK.

A potom progovrila o karijeri te otkrila da je snimila reklamu koja će uskoro biti emitovana.

"Prezadovoljna sam spotom za pjesmu Benga, ovo je trep muzika. Generalno i karijerom, nisam kao neke jpevačice koje su sada više voditeljke nego što su pjevačice, evo recimo Ceca. Voljela bih da dođem u njenu emisiju malo da podignem tu gledanost. Nakon Zvezda Granda došli smo moj tim i ja na ideju da bih ja sama trebala da imam svoj šou", rekla je Jelena, prenosi Kolektiv.me.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana