Jedem ono što je najbolje za moje zdravlje

Agencije
Jedem ono što je najbolje za moje zdravlje

Poznata holivudska glumica Anđelina Džoli je već neko vrijeme na udaru medija zbog svog fizičkog izgleda.

Njena ishrana se bazira na sjemenju i to spelti, čia sjemenkama , kinoi i još nekim sjemenkama koje ona jednostavne ne može da prestane da gricka.

Naime, neimenovani izvor blizak glumici je otkrio za američki magazin "National Enquirer" da je Anđelina oduvijek bila veliki fan ovakvog načina ishrane, ali da je sada sve poprimilo jednu drugu dimenziju.

"Poznato je da je Anđelina opsjednuta svojim zdravljem, ali možda je tolika briga odvede u drugu krajnost" rekao je neimenovani izvor.

Ipak, čini se da Anđelina i pored čestih padanja u nesvijest ne mari preterano i ne želi da promijeni način ishrane jer kako kaže jede ono što je najbolje za njeno zdravlje.

"Svi hranljivi sastojci koji su potrebni mom organizmu se nalaze u tim sjemenkama. Jedem ono što je najbolje za moje zdravlje. Osim toga ovaj način ishrane čini čuda za moju kožu koja je sjajnija nego ikad" rekla je glumica.

O tome koliko je Anđelina radikalna kada je ishrana u pitanju svijedoči i činjenica da se još 2011. godine zajedno sa Bredom Pitom podvrgla dijeti koja podrazumjeva ishranu sa dnevnim unosom od manje od 600 kalorija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana