Jedan od najmoćnijih muškaraca na svijetu danas slavi 60. rođendan, možete li ga prepoznati?

GS
Jedan od najmoćnijih muškaraca na svijetu danas slavi 60. rođendan, možete li ga prepoznati?

Jedn od najbogatijih i najmoćnijih ljudi na svijetu danas, 12. januara, proslavlja 60. rođendan.

Laren Sančez, zaručnica Jefa Bezosa, koji je treći najbogatiji čovjek na svijetu, čestitala mu je rođendan na društvenim mrežama podijelivši njegovu fotografiju iz djetinjstva.

"Pogledajte ko puni 60! Sretan rođendan, bebo! Danas je još jedan dan u kojem tvoj smijeh ispunjava naš dom, a taj tvoj osmijeh obasjava svaku sobu. Želim ti obilje jednostavnih radosti i tihih trenutaka sreće. Neka ova godina bude ispunjena svime što voliš, od mirnih jutara do veselih slavlja. Nadam se da ti svaki dan donosi bezbroj razloga za osmijeh, baš kao što ti meni daješ razlog za osmijeh svaki dan. Volim te i sretan rođendan, ljubavi moja", napisala je Laren.

Na svom Instagram storyju otkrila je da su otputovali u Pariz kako bi proslavili rođendan.

Inače, par je javno obznanio vezu u januaru 2019., nakon što je Bezos objavio da se razvodi od MacKenzie Scott  nakon 25 godina braka, s kojom ima četvero djece. U to se vrijeme Lauren također razvodila od supruga Patricka Whitesella, s kojim je bila u braku 13 godina. S njim ima dvoje djece, a iz veze s bivšom NFL zvijezdom Tonijem Gonzalezom ima sina.

Jef i Laren su se ubrzo zaručili, no još uvijek nije poznat datum njihovog vjenčanja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana