Jay-Z: „Neću se miješati - ne mogu kontrolisati što će se dogoditi s njenim životom”

Agencije
Jay-Z: „Neću se miješati - ne mogu kontrolisati što će se dogoditi s njenim životom”

Los Anđeles - Jedan od najuspješnijih repera današnjice, Jay-Z je zaslužan za planetarnu popularnost Rijane.

Upravo je Jay-Z otkrio ljepoticu s Barbadosa te je uzeo pod svoje otkrilje - talentirana Rijana otada je postala jedna od najslavnijih ženskih izvođača u svijetu muzike.

U intervjuu za radio Hot97, voditeljka ga je priupitala kako komentariše Rijanino ponašanje u posljednje vrijeme, koje je pomalo izvan kontrole.

„Nije na meni da o tome govorim, niti ću se miješati. Ne mogu ja kontrolisati što će se dogoditi s njenim životom. Neću se miješati, rado mogu dati nekakav konstruktivni savjet, kad me pita, i to je to. Mogu joj dati neke informacije ako je zanima, ali život odigrava sve karte, život će odrediti što će biti s njom“, rekao je Rijanin mentor.

 Podsjetimo, Rijana u posljednje vrijeme puni medijske stupce. Prvo je više puta zakasnila na zakazane koncerte, da bi na pozornicu stigla pod uticajem alkohola ili nekih opijata.

Na posljednjem koncertu u Monaku publika ju je čekala čak tri i po sata. Uz to, Rijana je navratila i do Poljske, na koncert grupe Kings of Lajon, gdje ju je jedan od fanova snimio kako tetura iza pozornice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana